Verplicht gesloten tot 15 januari 2021

Beste klant

Het nieuws van afgelopen vrijdag is nog niet verteerd maar dit is waar we het mee moeten doen. Het kapsalon mag niet open, alsook mag er logischerwijs niet aan huis worden gegaan.

Wil dit dan zeggen dat we met grijs haar, lange haren in de nek of in de ogen moeten kerstavond vieren? Zeker niet, meer en meer mensen zullen de moed vinden om zelf iets aan hun haar te doen. En dat is zeker oké! Maar twijfel je over hoe en wat je beste doet, weet je niet waar te beginnen? Je mag mij altijd bellen voor advies, ook via ZOOM kan ik jullie proberen helpen indien gewenst.​

DIY pakketjes voor jouw haren zelf te kleuren worden aan huis geleverd of mag opgehaald worden. Alles zit inbegrepen met jouw eigen persoonlijke kleurcombinatie.

Zoek je nog een leuk cadeautje? Producten kunnen nog steeds aangekocht worden. Ik heb leuke cadeauverpakkingen voorzien...

Tot slot kan ik niet anders zeggen dan dat het compleet onterecht is en een zware periode om door te maken. Dat ook jullie als klant in de steek worden gelaten, een mooi kapsel doet toch ook veel voor ons mentale gezondheid toch?

Van zodra er een concrete datum is zal het terug mogelijk zijn online te boeken. Ik geef hiervoor nog een seintje via mail en sociale media.

Veel liefs,

jullie kapster met een GROOT gemis!